Acasă Anticipate 2021 Replica PUN, după oferta lui Bilețchi: „Nu acceptăm o astfel de formulă”

Replica PUN, după oferta lui Bilețchi: „Nu acceptăm o astfel de formulă”

0

După ce președintele Alianței pentru Unirea Românilor, Vlad Bilețchi, l-a îndeamnă pe liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, să adere la proiectul AUR, Partidul Unității Naționale a venit cu o reacție. Astfel, cei din urmă susțin că o astfel de formulă nu poate fi acceptată și a făcut o contra-propunere: participarea unioniștilor într-un bloc electoral, pe care, spun cei din PUN, AUR a refuzat-o.

Reprezentanții formațiunii spun că Partidul Unității Naționale își va continua activitatea politică prin confruntarea în alegerile parlamentare din 11 iulie cu forțele de extremă stânga, pro-estice, mizând pe accederea în Parlament.

Preciză, că președintele Alianței pentru Unirea Românilor, Vlad Bilețchi, a venit cu un îndemn către liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, să adere la proiectul AUR.
În cadrul unei conferințe de presă, Vlad Bilețchi a spus că AUR este gata să ofere primele poziții în lista candidaților pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova reprezentanților PUN.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.