Acasă Justiţie VIDEO// Dodon ar fi luat un pachet negru de la Plahotniuc. Deputatul...

VIDEO// Dodon ar fi luat un pachet negru de la Plahotniuc. Deputatul Reniță a prezentat o înregistrare video

4

Deputatul Iurie Renița a prezentat o înregistrare video acum câteva minute, unde președintelui Igor Dodon i-a fost propus un pachet unde ar fi bani de la Vlad Plahotniuc, fostul lider PD.

În video se vede cum Igor Dodon refuză să i-a punga neagră și îi spune să i-o dea lui Constantin Botnari, deputat PD, care la rândul său să i-o dea deputatului PSRM Cornel Furculiță.

Iurie Reniță cere Procuraturii Generale tragerea la răspundere a șefului statului și demisia acestuia.

Reprezentanții Președinției nu au răspus la telefon pentru un comentariu la acest subiect.

Cornel (Furculiță) este deputatul din PSRM care a făcut „legătura” cu banii rușilor spălați din Bahamas. Același Furculiță este fondatorul Exclusiv Media, o firmă care îi are ca angajați pe soția lui Dodon și Ceban.

Deocamdată șeful PG, Stoianoglo, nu a comentat aceste imagini. În cadrul conferinței de astăzi acesta a dat toată vină pe Plahotniuc dar a anunțat că dosarul lui Platon este fabricat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.