Acasă Politic Renato Usatîi: Mulțumesc tuturor celor 213168 de cetățeni care m-au votat. Nu...

Renato Usatîi: Mulțumesc tuturor celor 213168 de cetățeni care m-au votat. Nu vă voi trăda și nu vă voi dezamăgi! Soarta țării nu se vinde!

0

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, le-a mulțumit tuturor celor  213168 de cetățeni din țară și din diaspora care l-au votat la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. El i-a asigurat că nu-i va dezamăgi și nu-i va trăda, dar împreună vor munci doar pentru Moldova.

„Mulțumesc tuturor cetățenilor care m-au votat în primul tur al alegerilor – cei 213168 de cetățeni care au crezut și cred în continuare că doar atunci când este un lider care muncește doar pentru Moldova țara se poate dezvolta. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi și nu vă voi trăda! Nu am vândut și nu am cumpărat voturi și nu o voi face niciodată. Soarta țării și a oamenilor nu se cumpără și nu se vinde!”, a declarat Renato Usatîi.

De asemenea, el a spus că nu condamnă votul exprimat împotrivita sa, dar i-a îndemnat pe toți oamenii să distingă adevărul de minciună:

„Nu pot condamna pe cetățenii noștri care au votat pentru un alt candidat. Dar vă rog să distingeți adevărul de minciunile mizerabile care vi se bagă. Din păcate, mulți au crezut în aceste minciuni”, a declarat liderul Partidului Nostru. În context el a amintit despre manipulările lansate de posturile de televiziune și alte surse mass-media controlate de guvernare.

Renato Usatîi a mulțumit echipei sale pentru efortul depus în campanie:

„Mă adresez echipei Partidului Nostru, celor care au muncit zi și noapte în Chișinău și în toată țara. Noi am luat locul trei, peste 213 mii de cetățeni cred în programul Partidului Nostru, în munca noastră și doresc o schimbare. Suntem obligați să le demonstrăm cetățenilor și din țară, și de peste hotare că suntem o forță politică sănătoasă, care crește, luptă în interesul cetățenilor Republicii Moldova, și nu în interesul altor state”, a conchis Renato Usatîi.

Președintele Partidului Nostru a anunțat că în următoarele zile va discuta cu activul partidului, cu oamenii din teritoriu pentru a decide împreună, în mod responsabil, acțiunile în turul doi al alegerilor la funcția de președinte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.