Acasă Politic Renato Usatîi: Dovada că în sacoșa neagră pe care a primit-o Igor...

Renato Usatîi: Dovada că în sacoșa neagră pe care a primit-o Igor Dodon de la Vlad Plahotniuc ar fi putut să fie 800.000 de euro în bancnote a câte 500 de euro

0

Într-o intervenție LIVE, primarul municipiului Bălți, Renat Usatîi a demonstrat că-n sacoșa neagră pe care i-a dat-o Vladimir Plahotniuc președintelui Igor Dodon, ar fi putut să fie 800 mii de euro.

Recent, deputatul Iurie Reniță a publicat două filmulețe video în care apar Președintele Republicii Moldova și liderul neoficial al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova(PSRM) primind un pachet negru de la Vlad Plahotniuc în care se vehiculează că ar fi bani.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a demonstrat astăzi într-un live că în acea sacoșă ar fi putut să fie 800.000 de euro în bancnote a câte 500 de euro.

Usatîi a organizat chiar un concurs pentru urmăritorii săi, iar acel care a spus cifra corectă va avea parte de două zile excursie în municipiul Bălți cu cazare și mâncare inclusă.

Primarul capitalei de nord, a mai menționat că Igor Dodon în acele timpuri ar fi luat bani atât de la Plahotniuc cât și de la ruși și că acești bani ar fi fost primită lunar pentru a-și întreține partidul PSRM și sursele media care-l promovează.

Paranteze.md amintește că în cadrul unor schimb de replici pe rețelele de socializare, deputatul Platformei DA, Iurie Reniță a declarat că va pune o sesizare la PG împotriva lui Igor Dodon, iar acum se află în proces de elaborare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.