Acasă Politic Renato Usatîi: Dodon ar pregăti un „cadou” pentru PDM. Vrea să-i facă...

Renato Usatîi: Dodon ar pregăti un „cadou” pentru PDM. Vrea să-i facă țapi ispășitori

1

Președintele Igor Dodon ar fi înțeles că va pierde alegerile prezidențiale din toamnă, dacă va sta cu mâinile în sân, iar din acest motiv va recurge la „o combinație” în această vară. Astfel, acesta ar avea două opțiuni pentru a rămâne la putere în continuare – alegeri parlamentare anticipate odată cu cele prezidențiale sau mai întâi alegeri parlamentare anticipate, declară liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

„Dodon este într-o mare dificultate, nu știe ce să facă acum – să organizeze alegeri parlamentare anticipate odată cu cele prezidențiale sau mai întâi să fie alegeri parlamentare anticipate. El vrea să folosească alegerile parlamentare ca o trambulină pentru prezidențiale. Dodon a înțeles că pierde alegerile prezidențiale, dacă nu va face nimic și le va aștepta. De aceea, va recurge la o combinație – sau alegeri parlamentare anticipate împreună cu prezidențialele sau alegeri parlamentare anticipate ceva mai înainte. Parlamentul poate fi dizolvat până la 23 iunie, dacă nu mă înșel”, a spus Usatîi într-un live pe Facebook.

Înainte de asta, Dodon o să-i facă țapi ispășitori pe democrați pentru toate eșecurile din ultima perioadă, inclusiv gestionarea crizei privind pandemia COVID – 19.

„El le va spune democraților că le dă țigările, drumurile, duty-free-urile, după care o să iasă și va spune că trebuie să eliberăm țara de democrați, că ei sunt răul cel mare. El crede că lumea va înghiți și de această dată pârjoalele sale. Eu deja nici apă nu pot bea după declarațiile sale”, a conchis Usatîi.

sursa: Ziarul Național

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.