Acasă Social Reglări de conturi cu cuțitul, la Orhei. Tânăr eliberat acum un an...

Reglări de conturi cu cuțitul, la Orhei. Tânăr eliberat acum un an din pușcărie – încătușat, altul zace în stare gravă la spital

0

Un tânăr se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat de un fost pușcăriaș. Cazul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:00, într-o casă de pe stradela Unirii, din orașul Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor victima ar fi un tânăr de 23 de ani, care a intrat într-un conflict cu un individ de 19 ani. În urma conflictului, ultimul i-a aplicat tânărului de 23 de ani mai multe lovituri de cuțit peste diferite părți ale corpului. Cei doi locuiesc pe aceeași stradă din oraș.

În rezultatul atacului cu cuțitul, tânărul înjunghiat a fost transportat la spital în stare grabă, unde s-a stabilit că a fost lovit cu cuțitul de cel puțin 7 ori, două dintre care au fost penetrante, inclusiv fiindu-i lezat un plămân. Sursele PulsMedia din cadrul Spitalului raional Orhei au ținut să precizeze că victima se află în stare gravă, dar stabilă.

Totodată, cuțitarul a fost încătușat de oamenii legii și a fost escortat la IP Orhei, unde după audieri a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind inițiat un proces penal pentru tentativă de omor. Acesta și-ar fi recunoscut vina.

Individul nu este la prima abatere gravă de la lege. În luna noiembrie 2023 acest a fost eliberat din penitenciar, unde și-a ispășit pedeapsa pentru mai multe furturi.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.