Acasă Social Recomandare pentru moldoveni: Evitați orice călătorie în Iran

Recomandare pentru moldoveni: Evitați orice călătorie în Iran

0

Ambasada Republicii Moldova în Republica Islamică Iran cu reședința la Baku recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite orice călătorie în Iran. Atenționarea vine în legătură cu sporirea riscurilor de securitate din regiune, transmite IPN.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul Iranului pot părăsi teritoriul acestei țări pe cale aeriană sau traversând granița terestră cu Republica Turcia sau Republica Armenia. Hotarul terestru între Iran și Azerbaidjan este în continuare închis.

De asemenea, cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul Iranului și se confruntă cu o situație de urgență, pot contacta linia de urgență a Secției Consulare a Ambasadei, la numărul de telefon +994 50 228 51 35 (notă: la acest număr de telefon nu sunt oferite informații consulare).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.