Acasă Politic Reacția lui Reniță, după ce Batrîncea a solicitat Procuraturii să-i verifice averea:...

Reacția lui Reniță, după ce Batrîncea a solicitat Procuraturii să-i verifice averea: ”Chiar salut demersurile acestuia ca să fiu verificat ”

0

Deputatul Iurie Reniță a venit cu o reacție după ce deputatul socialist, Vlad Batrîncea, a cerut Procuraturii și Autorității Naționale de Integritate (ANI) să-i verifice averea.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Reniță scrie că salută demersurile lui Bătrîncea ca să fie verificat de către ANI și Procuratura Generală vis-a-vis de cifrele pe care le-am prezentat în Declarația de Avere și Interese.

„Chiar salut demersurile acestuia ca să fiu verificat de către ANI și Procuratura Generală vis-a-vis de cifrele pe care le-am prezentat în Declarația de Avere și Interese. Doar că de această dată (sunt sigur) Procuratura Generală nu va mai fi atât de generoasă cu Vladik și îi va „arde un șut în … partea posterioară” (au mai pățit-o și alți politicieni de doi bani).
Ar fi bine ca această conservă rusească și kuliokarii (pungașii) de la PSRM să se adreseze și la serviciile secrete rusești – FSB, GRU, SVR și foarte multe altele, inclusiv la cele ale Coreei de Nord (cu asistența redutabilului expert nord-coreean, Grigore Novac!) – astfel, ca în spiritul colaborării excelente de altă dată și a celei prezente, să identifice dacă, cumva, am avut descendenți, în arborele meu genealogic, care priveau spre Vest și nu spre Estul tovărășesc.
Nulitatea politică Bătrîncea este mirat cum aș fi eu supraviețuit cu 3.000 de lei pe lună în anul 2018, când mai mult de un an de zile am fost șomer din cauza unor lachei jalnici de-ai lui Plahotniuc (Pavel Filip, Andrei Galbur s.a), care m-au revocat ilegal, împreună cu Dodon, din funcția de  Ambasador la NATO, Belgia și Luxemburg. Cu obrazul gros și de tureatcă (ca și a șefului său de partid) pigmeul politic psrm-ist nu-și pune fireasca întrebare: oare cum supraviețuiesc, sub guvernare socialistă, sute de mii de persoane cu dizabilități și cele vârstnice cu pensii de doar 500 până la 1.200 lei pe luna? 
Deprins să trăiască ca și Dodon doar pe picior mare, din kuliok, din plicuri și din mită (valabil și pentru majoritatea absolută a ortacilor psrm-iști din parlament), tânărul kominternist se uită doar la paiul din ochiul altora, dar nu vede bârna din fața lui. Vladik, ești mult prea insipid, pitic, dar și pervers (evident că politic, nicidecum altfel!) ca să mai scriu despre o conservă rusească alterată alde de ține”, a comentat Iurie Reniță.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.