Acasă Politic PSRM, după plecarea deputatului Ștefan Gațcan: „Acest Parlament urmează a fi dizolvat”

PSRM, după plecarea deputatului Ștefan Gațcan: „Acest Parlament urmează a fi dizolvat”

0

În cadrul conferinței de presă a coaliției de guvernare, deputatul socialist, Vlad Bătrâncea a anunțat faptul că PSRM își dorește dizolvarea Parlamentului și reducerea numărului de deputați. Declarația a fost făcută după ce deputatul Ștefan Gațcan a părăsit fracțiunea socialiștilor și a aderat la grupul PRO Moldova.

Socialiștii susțin că Ștefan Gațcan a primit o sumă impunătoare de bani pentru a lua o astfel de decizie și vor sesiza Procuratura Generală în acest sens. Totodată, fracțiunea PSRM i-a cerut lui Gațcan să-și depună mandatul de parlamentar.

„Plecarea cetățeanului Gațcan din PSRM, el va fi exclus astăzi la ședința fracțiunii. Cererea domnului Gațcan a adus-o sluga lui Plahotniuc, Sergiu Sîrbu. Domnule Gațcan, dacă în dumneavoastră mai este un pic de bun simț, depuneți mandatul și plecați din Parlamentul Republicii Moldova.

Condamnăm încă un act de prostituție în Parlamentului Republicii Moldova. Condamnăm și proxentetul din afara țării care continuă practica ultimilor ani în Parlament. PSRM declară război acestor trădători, persoanelor corupte și va face tot posibilul ca acest Parlament să fie dizolvat”, a declarat Batrîncea.

Totodată Bătrâncea a declarat că fracțiunea PSRM susține și inițiativa Președintelui Republicii Moldova, privind reducerea numărului de deputați.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.