Acasă Social PROTEST în fața Guvernului: Transportatorii vor majorarea tarifelor pentru călătorii

PROTEST în fața Guvernului: Transportatorii vor majorarea tarifelor pentru călătorii

0

Transportatorii auto anunță că vor ieși, astăzi, la un protest în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). Anunțul a fost făcut de către președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto (APOTA), Oleg Alexa.

Astfel, circa 100 de șoferi nemulțumiți urmează să se adune, în această dimineață, pentru a protesta.

Potrivit APOTA, protestul este organizat ”cu scopul de a-și exprima dezacordul față de Ministerul Infrastructurii privind politica de reglementare tarifară a serviciilor regulate de transport și protejarea intereselor din ramură și a abuzurilor comise de ANTA”.

De asemenea, participanții la protest au informat că ”motivul organizării evenimentului servește neluarea măsurilor prevăzute de lege și solicitarea prin mai multe demersuri ale APOTA adresate Ministerului Infrastructurii”.

La rândul său, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Sânu a declarat că este dispus să asculte argumentele operatorilor de transport, însă, nu va accepta nicio majorare până nu vor fi prezentate calcule clare și justificate pentru stabilirea tarifelor. Potrivit lui Sânu, transportatorii ar solicita dublarea tarifelor de călătorie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.