Acasă Politic PROMISIUNI ELECTORALE: Ilan Șor promite supliment de 2000 de lei pentru pensionari...

PROMISIUNI ELECTORALE: Ilan Șor promite supliment de 2000 de lei pentru pensionari dacă Moldova respinge aderarea la UE în referendumul din 20 octombrie

0

Ilan Șor, liderul blocului politic „Victorie”, a anunțat, în cadrul campaniei electorale, că, începând cu 1 decembrie, pensionarii din Republica Moldova ar putea primi un supliment de 2000 de lei la pensie, dacă referendumul din 20 octombrie va avea ca rezultat respingerea aderării la Uniunea Europeană. Șor a subliniat că acest supliment este deja acordat în zone precum Găgăuzia, Orhei și Taraclia, îndemnând cetățenii să verifice aceste informații cu prietenii din regiunile respective.

Declarațiile fac parte din strategia electorală a blocului „Victorie”, care critică puternic integrarea europeană, considerând că aceasta va duce la sărăcirea țării. Șor a făcut apel la cetățeni să respingă Uniunea Europeană în cadrul referendumului, reiterând mesajul „nu” sărăciei, paradei gay și „umilinței” pe care integrarea europeană, în opinia sa, ar aduce-o Moldovei.

Această poziție vine în contextul campaniei pentru alegerile din 20 octombrie, unde retorica anti-UE a devenit un punct central în mesajul blocului „Victorie”.

Reprezentanții guvernului și ai altor formațiuni politice nu au comentat încă aceste declarații făcute de Șor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.