Acasă Social Programul social al lui Ilan Șor se extinde: zeci de mii de...

Programul social al lui Ilan Șor se extinde: zeci de mii de beneficiari în mai multe raioane din țară

0

Numărul beneficiarilor din cadrul programului social inițiat de Ilan Șor crește constant, conform unui comunicat de presă al blocului “Victorie”. Programul, care oferă alocații și suplimente pentru salarii și pensii, este deja implementat în raioane precum Găgăuzia, Orhei și Taraclia, iar extinderea sa continuă.

De mai bine de șase luni, zeci de mii de pensionari și angajați din sectorul public din aceste regiuni beneficiază de plăți lunare. Printre cei vizați sunt și pedagogii din Găgăuzia, care au primit recent suplimente de 2.000 de lei în ajunul Zilei Profesorului. Aceștia au mulțumit atât bașcanului Evghenia Guțul, cât și liderului blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, pentru sprijinul oferit.

„Pentru noi este un ajutor important în contextul creșterii prețurilor și tarifelor. Ne simțim apreciați și încurajați să ne continuăm activitatea,” a declarat o profesoară din Comrat.

Conform comunicatului, programul social a fost inițiat în luna mai în Găgăuzia, unde peste 30.000 de pensionari și angajați din sectorul bugetar primesc deja aceste alocații. În Taraclia, aproximativ 2.300 de pensionari beneficiază de plăți lunare, iar în curând vor fi incluși și locuitorii din Cairaclia, Budăi și Cealîc.

În Orhei, peste 2.200 de pensionari primesc deja sprijin financiar din partea echipei lui Ilan Șor, iar discuțiile pentru extinderea programului în alte localități din raion sunt în curs. Conform promisiunilor anterioare ale lui Ilan Șor, programul social ar urma să fie implementat treptat în toată țara.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.