Acasă Social Prognoza meteo: Cum va fi vremea în acest weekend

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în acest weekend

70
0
ads

Meteorologii prognozează pentru acest weekend temperaturi ce vor oscila între +11 şi +17 grade Celsius pe timp de zi, iar pe timp de noapte temperaturile vor oscila între -1 și -5 grade. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), sâmbătă, 10 aprilie, vântul va sufla din sud-est, iar presiunea atmosferică va fi ridicată.

În raioanele de nord, valorile termice vor arăta -5…-2 grade la noapte, și +11… +14 grade, ziua.

În zona centrală și în capitală la noapte vor fi -4… -1 grade, iar ziua +12… +15 grade.

În partea de sud a țării va fi ceva mai cald. Aici, noaptea temperaturile vor ajunge până la -3… 0 grade, iar ziua până la +13… +16 grade.

Duminică, 11 aprilie, va fi o zi cu temperaturi şi mai generoase, înregistrând un regim termic care va oscila între 12 și 17 grade Celsius cu plus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here