Acasă Justiţie Procuratura Generală bagă peste un milion de lei pentru renovarea WC-urilor din...

Procuratura Generală bagă peste un milion de lei pentru renovarea WC-urilor din clădire

0

Peste un milion de lei se vor cheltui pentru renovarea toaletelor Procuraturii Generale. Instituția a anunțat licitație, pentru efectuarea lucrărilor de reparație.

Sunt planificate multe lucrări, inclusiv schimbarea pardoselii, ușilor, geamurilor și reparația tavanului. Noile veceuri urmează să fie adaptate inclusiv persoanelor cu dizabilități.

Procuratura Generală bagă peste un milion de lei pentru renovarea WC-urilor din clădire

De asemenea, potrivit caietului de sarcini, vor fi procurate instalații sanitare noi, din faianță. Camerele de baie vor mai avea uscătoare și oglinzi sanitare.

În total, Procuratura generală a planificat 1.090.000 pentru lucrări. Agenții economici vor depune ofertele până pe 7 octombrie, apoi va fi stabilită companie care va efectua reparația.

Caiet de Sarcini PG renovar… by Realitatea.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.