Acasă Politic „PRO MOLDOVA” acuză CEC că ar ignora actele suplimentare, prezentate în susținerea...

„PRO MOLDOVA” acuză CEC că ar ignora actele suplimentare, prezentate în susținerea lui Candu și cere recuzarea lui Lebedinschi

0

„PRO MOLDOVA” acuză Comisia Electorală Centrală că ar avea deja o decizie cu privire la neînregistrarea în cursa prezidențială a lui Andrian Candu, motiv pentru care nici nu a verificat informațiile suplimentare prezentate de candidat.

CEC încearcă să-și salveze ce a mai rămas din reputația unei autorități electorale șfonate, amână ședința, dar nu verifică informațiile pe care tot ei le-au cerut. Astfel aparent sunt în cadrul legal, dar de facto au decizia confirmată de sus înainte să fie venit listele de subscripție pentru Andrian Candu. Ați crezut că ați văzut alegeri fraudate?! Nu ați văzut până acum FRAUDĂ și TRUCAJ. Urmăriți ședința CEC. RUȘINE!”, se arată într-o postare pe Facebook a formațiunii.

Mai mult, membrii grupului au cerut recuzarea de la examinarea privind înregistrarea candidatului în cursa electorală pe secretarul Comisiei Electorale Centrale, Maxim Lebedinschi. 

La ședința CEC, Andrian Candu a menționat că Maxim Lebedinschi nu este obiectiv și imparțial.

Nu doar ar trebui să fie recuzat de la funcția de raportor, dar pentru abuzurile care au fost făcute ar trebui să-și dea demisia”, a declarat șeful grupului de inițiativă, Sergiu Sîrbu.

Astăzi CEC urmează să decidă dacă îl va înregistra pe Andrian Candu în cursa pentru prezidențiale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.