Acasă Sport Primii sportivi moldoveni debutează azi la Jocurile Paralimpice

Primii sportivi moldoveni debutează azi la Jocurile Paralimpice

0

Primii sportivi moldoveni, participanți la Jocurile Paralimpice de la Paris, intră în concurs astăzi, 5 septembrie. Este vorba despre Ina Cernei, care va evolua în proba de para judo și Gheorghe Spînu, care va concura la proba aruncarea greutății, transmite IPN.

În debutul său la Olimpiada Paralimpică, Ina Cernei, o va înfrunta în primul duel, al categoriei de greutate de până la 57 kg, pe Alfiya Tlekkabyl din Kazahstan. Competiția va începe de la ora 11.00, ora Chișinăului.

Și pentru Gheorghe Spînu, participarea la aceste Jocuri Paralimpice va fi un debut. Sportivul, care va concura la proba aruncarea greutății, categoria F35, va evolua începând cu ora 21.42, ora Chișinăului.

Republica Moldova este reprezentată la Jocurile Paralimpice de la Paris de cinci sportivi. Până acum, Republica Moldova a cucerit 2 medalii la Olimpiada Paralimpică, ambele în anul 1996.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.