Acasă Social Primăria: Circulația rutieră pe podul Mihai Viteazul rămâne deschisă

Primăria: Circulația rutieră pe podul Mihai Viteazul rămâne deschisă

0

Circulția rutieră pe podul Mihai Viteazul din Capitală rămâne deschisă. Reprezentanții Primăriei așteaptă o decizie definitivă de la Căile Ferate din Moldova asupra alternativelor, a mecanismului și programului calendaristic de încheiere a acestui pod, susține șeful adjunct al Direcţiei generale mobilitate urbană, Dumitru Ceban.

Potrivit lui Dumitru Ceban, transportul public în această zonă continue să circule și va continua să circule până nu va exista o certitudine privind decizia definitivă, scrie newtv.md.

„La moment este o întrebare deschisă. În contextul în care nu avem răspunsul cert de la Căile Ferate din Moldova. Când vom avea mai multă cooperare cu CFM, vom putea decide asupra alternativelor și a mecanismului și programului calendaristic de încheiere a podului Mihai Viteazul. În prezent este pauză. (…)”, a menționat Dumitru Ceban.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.