Acasă Social Primăria Cahul – în carantină. Mai mulți angajați au fost testați pozitiv...

Primăria Cahul – în carantină. Mai mulți angajați au fost testați pozitiv la COVID-19

0

Primăria municipiului Cahul intră în carantină. Se întâmplă după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei Cahul pe pagina de Facebook a instituției. În comunicat se indică faptul că angajații urmează să își desfășoare activitatea la domiciliu.

„Dragi cahuleni, Primăria municipiului Cahul, vă anunță că în legătură cu constatarea unor cazuri de infectare cu COVID-19 în rîndul angajaților instituției, își suspendă temporar programul de lucru cu publicul, iar angajații Primăriei, pe perioada autoizolării, urmând a-și desfășura activitatea de la domiciliu. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim sănătate tuturor. Petițiile dvs pot fi expediate la adresa electronică: [email protected]”, se arată în anunțul Primăriei Cahul

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.