Acasă Social Prima tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate de muncă, finanțată

Prima tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate de muncă, finanțată

0

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță că vineri, 9 decembrie, conform graficului stabilit, au fost finanțate pensiile și alocațiile sociale, alocațiile nominale și lunare de stat, compensațiile pentru produse alimentare, dar și prima tranșă de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă.

Valoarea totală a finanțării a constituit 183,2 milioane lei.

Menţionăm că pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară.

Reiterăm că, plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Cetățenii, care nu au găsit informațiile necesare pe pagina web-oficială cnas.gov.md, pot apela la Centrul de apel al CNAS, care recent și-a extins domeniile de consultanţă a persoanelor fizice şi juridice la numărul unic 022-257-777.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.