Acasă Politic Prima reacție Pro Moldova după depunerea mandatului lui Gațcan. Sergiu Sârbu: „...

Prima reacție Pro Moldova după depunerea mandatului lui Gațcan. Sergiu Sârbu: „ A fost sechestrat, practic răpit și șantajat să semneze cererea de demisie”

0

Grupul Pro Moldova îl caută pe Ștefan Gațcan care ar fi fost răpit și sechestrat de deputații socialiști, a declarat pentru jurnal.md Sergiu Sârbu.

Deputatul grupului Pro Moldova Sergiu Sârbu a declarat că Ștefan Gațcan a fost sechestrat și impus să semneze cererea de demisie fiind amenințat de către deputații socialiști.

„Domnul Gațcan a fost sechestrat, practic răpit, izolat de deputații socialiști și cu amenințare, cu șantaj a fost impus cu forța să semneze cererea de demisie. Până la acest moment nu știm locul aflării a acestuia, suntem în căutarea lui deoarece este o infracțiune ce se întâmplă, mai multe crime”, a menționat Sergiu Sârbu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.