Acasă Social Prima persoană din Moldova cu COVID-19 acuză puterea că spune MINCIUNI: „Nu...

Prima persoană din Moldova cu COVID-19 acuză puterea că spune MINCIUNI: „Nu e ADEVĂRAT ce au spus Dodon și Chicu”

0

Femeia de 48 de ani, care a fost prima persoană din Republica Moldova infectată cu noul coronavirus, dezminte declarațiile autorităților de la Chișinău că în Italia a părăsit spitalul, știind că este infectată. Femeia mărturisește că a fost diagnosticată cu pneumonie și a ales să revină în țară întrucât nu avea unde locui, informează jurnal.md

Nu e adevărat. Nimic din ce s-a spus la televizor nu e adevărat. Mai ales domnul Dodon și domnul Chicu. Au spus că am două cetățenii, eu eram plecată cu pașaport biometric. Fiica doamnei la care am lucrat m-a dus la un hotel. Acesta însă trebuia să lucreze doar două zile, iar luni să se închidă pentru că nu avea clienți. Am fost nvoită să-mi iau bilet și să vin acasă ca mă lecuiesc la mine în țară. Medicii din Italia mi-au spus că am pneumonie și că trebuie să stau la pat”, a declarat femeia în cadrul unei intervenții telefonice la „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Ministerul Sănătății a anunțat pe 21 martie că femeia a fost vindecată de COVID-19. Chiar și pănâ acum simte urmările infecției.

„Încă nu mă simt prea bine, mai am niște dureri. Am fost la medicul de familie, mi-a prescris antibiotice și a zis că o să-mi treacă”, a adăugat ea.

Totodată, femeia a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul Clinic Republican.

„Le mulțumesc din tot sufletul. Dacă nu erau ei, poate azi eram în altă parte”, a mai spus ea.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.