Acasă Sport Prezicerile Inteligenței Artificiale pentru EURO 2024

Prezicerile Inteligenței Artificiale pentru EURO 2024

0

Campionatul European de Fotbal din 2024 va începe pe data de 14 iunie, cu meciul programat pe Allianz Arena din Munchen. Țara gazdă – Germania – va evolua în compania Scoției.

România va participa, și ea, la turneul final ce se va întinde până pe 14 iulie, fiind repartizată în grupă cu Ucraina, Slovacia și Belgia, scrie Stirileprotv.ro.

Nu mai puțin de 24 de naționale se vor întrece pentru aurul continental, pe 10 arene de lux din Germania:

  • Berlin – Olympiastadion Berlin;
  • Koln – Cologne Stadium;
  • Dortmund – BVB Stadion Dortmund;
  • Dusseldorf – Dusseldorf Arena;
  • Frankfurt – Frankfurt Arena;
  • Gelsenkirchen – Arena AufSchalke;
  • Hamburg – Volksparkstadion Hamburg;
  • Leipzig – Leipzig Stadium;
  • Munchen – Munich Football Arena;
  • Stuttgart – Stuttgart Arena.

Ungaria, un nou turneu final de vis?

Reprezentativa Ungariei reușea în 2016 să câștige o grupă cu viitoarea campioană, Portugalia. Acum 8 ani, maghiarii se impuneau în grupa F din care mai făceau parte Islanda, Portugalia și Austria.

Atunci, Ungaria o învingea pe Austria cu scorul de 2-0, termina la egalitate în compania Islandei și remiza spectaculos cu Portugalia lui Ronaldo & Nani – scor 3-3.

În optimile de finală, Ungaria nu a reușit însă să facă față unei generații belgiene aflate la apogeu. ”Diavolii” se impuneau la Toulouse cu scorul de 4-0. Campania de calificare a ungurilor pentru EURO 2024 a fost una impresionantă. Aceștia au obținut 18 puncte într-o grupă cu Serbia, Muntenegru, Lituania & Bulgaria – fiind fără eșec.

Maghiarii au marcat de 16 ori și au încasat doar 7 goluri. Omul cheie a fost evident Dominik Szoboszlai, mijlocasul celor de la Liverpool având 4 goluri și 4 pase decisive. Înainte de turneul final, Ungaria a disputat două partide amicale – 1-2 cu Irlanda si 3-0 cu Israel.

Ce lot are Ungaria la EURO 2024

Roș-alb-verzii vor evolua la EURO contra Elveției, Germaniei și Scoției, iar Marco Rossi se va baza pe următorii jucători:
Portari: Dibusz (Ferencvárosi TC), Gulácsi (RB Leipzig), Szappanos (Paksi FC)
Fundaşi: Balogh (Parma), Botka (Ferencvárosi TC), Dárdai (Hertha BSC), Fiola (Fehérvár FC), Lang (Omonia Nicosia), Orbán (RB Leipzig), Szalai (SC Freiburg)
Mijlocaşi: Bolla (Servette FC), Kata (MTK), Kerkez (Bournemouth), Kleinheisler (Hajduk Split), Nagy (Spezia Calcio), Nagy (Puskás Akadémia FC), Nego (Le Havre AC), Schäfer (Union Berlin), Styles (Sunderland AFC)
Atacanţi: Ádám (Ulszan Hyundai), Csoboth (Újpest FC), Gazdag (Philadelphia Union), Horváth (Kecskeméti TE), Sallai (SC Freiburg), Szoboszlai (Liverpool), Varga (Ferencvárosi TC)

Cum vede inteligența artificială parcursul Ungariei în 2024?

Microbiștii sunt deja cu ochii pe EURO 2024 și încearcă să facă predicții care mai de care mai îndrăznețe. Amatorii de ponturi pariuri EURO 2024 au început deja să își plaseze predicțiile pentru turneul final, iar unii dintre ei se folosesc și de diferite simulatoare sportive sau platforme pe care inteligența artificială analizează toate datele.

Jurnaliștii publicației Mundo Deportivo au încercat să simuleze parcursul naționalelor la EURO 2024 și au utilizat softul OpenAI, iar rezultatele au fost surprinzătoare. Ungaria pare a fi naționala care poate uimi lumea fotbalului în Germania.

Vecinii României pot surprinde lumea fotbalului, sau cel puțin asta anticipează inteligența artificială. Softul a prezis o calificare a maghiarilor în optimile de finală și o posibilă prezență în sferturi – în funcție de adversar. Cei doi jucători care ar trebui să conducă naționala către acest succes – conform IA – sunt Dominik Szoboszlai și Willy Orban.

Atacantul celor de la Liverpool în mod normal poate deveni cel mai bun marcator al echipei la turneul final, în timp ce fundașul celor de la RB Leipzig trebuie să aducă stabilitate în defensivă. Tot din Germania provine și portarul Gulacsi, coleg cu Orban.

Dardai, Szalai, Schafer și Sallai sunt alți jucători ce evoluează în fotbalul german și urmează să alcătuiască scheletul naționalei Ungariei la EURO 2024.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.