Acasă Politic Președintele Dodon i-a mulțumit „președintelui” Krasnoselski ca de la egal la egal,...

Președintele Dodon i-a mulțumit „președintelui” Krasnoselski ca de la egal la egal, dar a șters mesajul la scurt timp

0

Președintele moldovean Igor Dodon i-a mulțumit, de pe pagina sa oficială, liderului separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, pentru convorbirea telefonică pe care au purtat-o astăzi.Totodată, Dodon a distribuit comunicatul pretinsei președinții transnistrene. În titlul acelui comunicat al separatiștilor se menționează că convorbirea a avut loc între „președintele Transnistriei și președintele Republicii Moldova” și sunt prezente însemnele „oficiale” ale Transnistriei, simboluri neconstituționale, ilegale și nerecunoscute internațional.

La scurt timp după distribuirea mesajului, postarea a dispărut de pe pagina oficială de Facebook a președintelui moldovean.

Amintim că președintele moldovean Igor Dodon și liderul separatist Vadim Krasnoselski au avut astăzi o discuție telefonică în cadrul căreia au vorbit despre reluarea circulației în Zona de Securitate fără necesitatea de a folosi doar bacul plutitor de la Molovata.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.