Acasă Justiţie Președintele Comisiei de anchetă „Laundromat”, Inga Grigoriu, audiată în calitate de martor...

Președintele Comisiei de anchetă „Laundromat”, Inga Grigoriu, audiată în calitate de martor în dosarul „Stoianoglo”

0

Ex-președinta Comisiei de anchetă „Laundromat” și ex-deputata Inga Grigoriu, a fost audiată în calitate de martor în dosarul pornit împotriva procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo. Despre acest fapt a anunțat public Grigoriu, precizând că a fost audiată de către procurorul de caz, Victor Furtună.

Am fost citată și audiată în calitate de martor, pe unul dintre cele capete de acuzații aduse lui Stoianoglo. Este vorba despre modificări în legislație care au facilitat spălările de bani, inclusiv, am adus explicații și pe celelalte două sesizări depuse privind companiile din Ucraina și anularea statutului de condamnat al lui Veaceslav Platon”, a declarat Inga Grigoriu.

Amintim că Inga Grigoriu a depus anterior o sesizare în adresa Consiliului Superior al Procurorilor prin care a cerut desemnarea a unui procuror pentru examinarea „acțiunilor ilegale” ale Procurorului General Alexandr Stoianoglo în procesul de renunțare la învinuire în privința condamnatului Veaceslav Platon.

Mai exact, fosta parlamentară susține că anume Stoianoglo a fost cel care a organizat și dirijat acțiunile procurorilor care, în cadrul ședinței de judecată, au renunțat la învinuirile aduse controversatului om de afaceri, Veaceslav Platon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.