Acasă Social Preotul din Ochiul Alb, Drochia, răpus de COVID-19. Biserica unde slujea a...

Preotul din Ochiul Alb, Drochia, răpus de COVID-19. Biserica unde slujea a devenit focar de infecție

0

Preotul localității Ochiul Alb din raionul Drochia, Ion Paiu, a fost răspus de COVID-19. Acesta avea 70 de ani.

Locuitori din sat, care ne-au rugat să le păstrăm anonimatul, au povestit portalului nostru că duminica trecută, pe 19 iulie, acesta și-a pierdut cunoștința în timpul slujbei. Preotul avea febră și se simțea rău de mai multe zile. Ulterior, acesta a luat un scurt tratament cu pastile recomandate de medicul de familie.

În una din zilele săptămânii trecute preotul a fost internat la Spitalul Clinic din Bălți unde i-au fost prelevate probele pentru testul la COVID-19. Rezultatele testului au arătat că slujitorul bisericii este infectat cu noul coronavirus. Boala acestuia s-a agravat, iar în această dimineață a fost confirmat decesul preotului.

Potrivit unor locuitori, preotul era sceptic în privința existenței virusului COVID-19 și era mai mult adeptul teoriei conspirației, potrivit căreia prin vaccinare „sistemul antihristic mondialist vrea să introducă în corpurile oamenilor microcipuri pentru a-i putea controla prin intermediul tehnologiei 5G”.

Oamenii din localitate mai spun că la biserică au fost depistat mai multe cazuri pozitive de coronavirus, lăcașul devenind un focar COVID-19.

Deschide.md a încercat să ia legătura cu reprezentanții Primăriei pentru o confirmare a informației. Persoana care a răspuns la telefonul secretariatului instituției a închis apelul după primele cuvinte ale reporterului nostru, iar la numărul din cabinetul primarului nu a răspuns nimeni.

La moment, în raionul Drochia există – Cazuri confirmate: 403; Decese: 16; Cazuri Recuperate: 236; Persoane aflate sub supraveghere medicală: 686.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.