Acasă Politic Posibile candidaturi pentru funcția de prim-ministru din partea Platformei DA. Vezi dacă...

Posibile candidaturi pentru funcția de prim-ministru din partea Platformei DA. Vezi dacă se regăsește numele lui Andrei Năstase

0

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, Igor Munteanu și Chiril Moțpan, sunt cele câteva candidaturi posibile pentru a ocupa funcția de prim-ministru al R. Moldova, în cazul în care actualul guvern va cădea și va trebui să se voteze un nou guvern. Declarația a fost făcută de liderul Platformei DA câteva momente în urmă în cadrul unei emisiuni la Jurnal TV.

Năstase a mai menționat că Platforma are și o garnitură de miniștri, care poate fi suplinită cu persoane din societatea civilă, dar și de deputați ai fracțiunii Platforma DA din Parlament. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.