Acasă Politic Popescu, după ce Moldova a primit statutul de candidat: Viitorul este în...

Popescu, după ce Moldova a primit statutul de candidat: Viitorul este în UE

81
0

Ministrul Afacerilor Externe și al Integrării Europene, Nicu Poescu, a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare, după ce Consiliul European a oferit Moldovei statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană.

Minsitrul de Externe, Nicu Popescu a remarcat că drumul spre UE este lung. Viceprim-ministrul a notat că trebuie să demonstrăm suficientă răbdare și perseverență în acțiunile noastre viitoare.

„În aceste luni care au precedat evenimentul de astăzi echipa noastră de la Președinție, Parlament și Guvern a muncit neobosit pentru a demonstra că viitorul țării noastre este în Uniunea Europeană.
Desigur, mai avem foarte mult de lucru pentru a reforma țara noastră, a elimina corupția, a îmbunătăți justiția, a reforma economia după standardele europene, iar de astăzi acesta devine un obiectiv la care lucrăm împreună cu partenerii noștri europeni, cu sprijinul instituțiilor și a statelor membre ale Uniunii Europene”, notează Nicu Popescu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here