Acasă Extern Peste 100 de mii de oameni, vindecați de coronavirus, în întreaga lume

Peste 100 de mii de oameni, vindecați de coronavirus, în întreaga lume

211
0
ads

Numărul persoanelor tratate de coronavirus în întreaga lume a depășit o sută de mii, ajungând la 100, 605 de oameni vindecați de Covid-19, arată Worldometers.

Țara cu cea mai înaltă rată de vindecare o are China, prima țară care a început să se confrunte cu noul coronavirus. Astfel, China are până în prezent 72,703 de persoane vindecate.

Alte țări în care numărul celor recuperați este de ordinul miilor sunt: Iran (8,376 de persoane), Italia (7,024 de persoane), Spania (3,355 de persoane), Coreea de Sud (3,166 de persoane), Franța (2,200 de persoane).

Tratare / Sursa:https://www.worldometers.info/

Amintim că cea mai înaltă rată a mortalității este înregistrată de Italia cu 5,476 de decedați, fiind urmată de China (3,270), Spania (2,206) și Iran (1,812).

Coronavirus / Sursa:https://www.worldometers.info/

În același timp, amintim că în Republica Moldova sunt 94 de persoane infectate cu coronavirus, dintre care două persoane s-au vindecat, iar o altă persoană a decedat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here