Acasă Justiţie Percheziții în dosarul fraudei bancare. Cel puțin 6 persoane, reținute

Percheziții în dosarul fraudei bancare. Cel puțin 6 persoane, reținute

0

Procurorii Anticorupție au descins în această dimineață cu percheziții pe mai multe adrese din Chișinău. Acțiunile au avut loc în dosarul fraudei bancare, iar în rezultatul acestora, la această oră, cel puțin șase persoane au fost reținute. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Serghei Gavajuc, șeful interimar Procuraturii Anticorupție, transmite SafeNews.md.

Gavajuc a evitat să ofere mai multe detalii despre acțiuni, făcând trimitere la secretul anchetei, și a mai menționat că acțiunile au loc încă și la această oră, iar cu mai multe detalii vor reveni pe parcursul zilei într-un comunicat de presă.

Surse apropiate anchetei ne-au comunicat că acțiunile procurorilor anticorupție i-au vizat pe mai mulți factori de decizie din cadrul Unibank, dintre care ar fi Sergiu Albot, ex-vicepreședinte al Unibank.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.