Acasă Comunicate de presă Pensionarii și bugetarii din Găgăuzia, precum și pensionarii din Taraclia și Orhei...

Pensionarii și bugetarii din Găgăuzia, precum și pensionarii din Taraclia și Orhei vor continua să primească plăți suplimentare

0

Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, a implementat un proiect prin care pensionarii și bugetarii din Găgăuzia, precum și pensionarii din Orhei și Taraclia primesc o indemnizație lunară de 2000 de lei.

În autonomie, peste 30 de mii de persoane au primit deja această plată începând din luna mai. De asemenea, indemnizația a fost virată în conturile a peste 1,3 mii de pensionari din Orhei și aproximativ 1,5 mii din Taraclia; orașe alăturate proiectului în iulie.

Autoritățile centrale, prin intermediul Biroului Cancelariei de Stat din Comrat, încearcă să priveze oamenii de acest ajutor, anulând în instanță Acordul dintre autoritățile găgăuze și PAO „Promsvyazbank” din Rusia. Aceeași situație este și în Orhei.

La acest atac josnic al regimului, Ilan Șor a declarat: „Vă spun de pe acum — plățile vor continua. În Găgăuzia, iar acum și în Orhei și Taraclia, oamenii le primesc regulat. Și le vor primi în continuare. Nu vom permite ca cetățenilor noștri să li se ia speranța la o viață normală”.

Este de menționat faptul că toată asistența este distribuită celor nevoiași, ocolind buzunarele miniștrilor și fără plata „serviciilor” companiilor intermediare.

Echipa lui Ilan Șor va întreprinde toate măsurile necesare pentru a proteja dreptul legal de sprijin pentru cetățenii noștri, aduși la disperare de regimul Sandu. Autoritățile criminale ale Moldovei nu au motive legitime pentru a întrerupe plățile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.