Acasă Politic Pe parcursul ultimelor luni, Dodon a înmânat mai multor aleși locali...

Pe parcursul ultimelor luni, Dodon a înmânat mai multor aleși locali de pe listele PSRM ordinul „Gloria Muncii”

0

Pe parcursul ultimelor luni, Igor Dodon a înmânat mai multor aleși locali de pe listele PSRM ordinul „Gloria Muncii”. Un ultim eveniment de acest gen a avut loc chiar astăzi, 24 august, unde liderul informal al Partidului Socialiștilor a oferit distincția consilierului municipal Chișinău, ex-deputata Elena Hrenova, aleasă pe listele formațiunii sus-menționate.

De precizat că, acum câteva săptămâni cavaler al Ordinului „Gloria Muncii” a devenit un alt consilier municipal PSRM, Alexandr Comarov, dar și primarul socialist din satul Mitoc (r-nul Orhei), Alexei Cojocari.

Amintim că acum doi ani, „Gloria Muncii” a fost oferit și deputatului PSRM, Vlad Bătrâncea, care la acea etapă avea doar 37 de ani.

De precizat că Ordinul „Gloria Muncii” se conferă pentru rezultate excepționale în muncă, activitate publică de vază, și contribuții substanțiale în domeniul culturii, științei, sportului, vieții publice sau social-economice.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.