Acasă Politic Pe cine va susţine Andrei Năstase în al doilea tur al alegerilor

Pe cine va susţine Andrei Năstase în al doilea tur al alegerilor

0

„Voturile oamenilor care au votat pentru mine sunt ale oamenilor”, a declarat Andrei Năstase, candidat independent la scrutinul prezidenţial.

Într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale, politicianul a dat de înţeles că susţinătorii săi vor decide singuri pe cine să voteze în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din data de 3 noiembrie, scrie newtv.md.

„Voturile oamenilor care au votat pentru mine sunt ale oamenilor şi să ştiţi că le-au dat având demnitatea şi conştiinţa lor, lor le aparţin aceste voturi. Da, multă preocupare pentru aceste voturi, nu m-aş mira deloc ca această preocupare să vină din partea celor două tabere: a lui Stoianoglo şi a Maiei Sandu”, a afirmat Năstase, care a obţinut 9.946 de voturi la acest scrutin.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.