Acasă Politic PDM bate în retragere. Discuțiile cu PAS și Platforma DA, amânate

PDM bate în retragere. Discuțiile cu PAS și Platforma DA, amânate

0

Partidul Democrat bate în retragere. Deputaţii PDM nu vor participa la discuţiile care urmau să aibă loc luni cu PAS și Platforma DA, în vederea demiterii Guvernului Chicu și instaurării unui nou Executiv. Cel puțin asta a spus președintele fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari. Democrații nu au răspuns la apeluri pentru a spune mai multe detalii, transmite  Publika.md.

Într-un comunicat de presă, aceştia menționează că nu au luat încă vreo decizie privind demiterea actualului Guvern sau formarea unui nou Чxecutiv.

Democrații precizează că dacă există discuții cu alte formațiuni, acestea nu pot fi numite consultări. Totodată, ei menționează că nu vor vota un nou Сabinet de miniştri alături de traseiști.

La sfârșitul săptămânii, Alexandru Slusari a declarat că luni vor avea loc consultări între Partidul Democrat din Moldova, Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate pentru a stabili dacă pot vota împreună pentru demiterea Guvernului Chicu și dacă vor susține un nou Уxecutiv.

Cele trei partide nu au împreună 51 de voturi pentru a demite Guvernul, nici pentru a susţine alt cabinet de miniştri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.