Acasă Politic Pavel Voicu susține că Ion Chicu ar putea să nu fie tras...

Pavel Voicu susține că Ion Chicu ar putea să nu fie tras la răspundere pentru petrecerea fiului său

0

Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu spune că nu au fost depistate acțiuni ilegale ce țin de organizarea nunții fiului premierului din partea lui Ion Chicu. Mai mult, șeful MAI apune că în prezent în gestiunea instituției sunt anchete mai importante, scrie protv.md.

În timp ce desfășurarea petrecerii a fost criticată dur de societatea civilă, sursa citată scrie că Pavel Voicu „l-a ridicat în slăvi” pe premier, or potrivit ministrului, Ion Chicu a anulat nunta fiului său care urma să aibă loc într-un local din Chișinău și astfel, prim-ministrul ar trebuie să fie un exemplu pentru toți.

Amintim că MAI a pornit o anchetă în urma petrecerii care s-a desfășurat la vinăria Poiana, unde a avut loc o ceremonie cu ocazia căsătoriei fiului premierului Ion Chicu, în plină pandemie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.