Acasă Politic PAS și Platforma DA, la fel, boicotează ședința Parlamentului

PAS și Platforma DA, la fel, boicotează ședința Parlamentului

0

Platforma DA, la fel ca și deputații „Pro Moldova” și PAS, a decis să boicoteze ședința de astăzi a Parlamentului unde Guvernul urmează să prezinte proiectul de angajare a răspunderii pentru modificarea Legii Bugetului de Stat.

În cdrul unui briefing de presă, Igor Grosu a declarat că sub formă de protest pentru modul în care PSRM și Guvernul Chicu încearcă să-și impună abordările lor ilegale și netransparente, fracțiunea PAS nu se va prezenta la ședința Parlamentului de astăzi.

Deputatul Sergiu Litvinenco a declarat că dacă Guvernul Chicu și fracțiunea PSRM și PD vor continua să adopte astăzi legi într-o ședință a Parlamentului fără de cvorum, atunci aceștia vor fi pasibili de răspundere penală.

Și deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari a anunțat că împreună cu colegii săi nu vor merge la sedința de astăzi a Legislativului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.