Acasă Politic PAS, după ce Platforma DA a semnat moțiunea pentru demiterea Guvernului. „Nu...

PAS, după ce Platforma DA a semnat moțiunea pentru demiterea Guvernului. „Nu ne jucăm de-a guvernarea”

0

Partidul Acțiune și Solidaritate rămâne ferm pe poziții și după ce Platforma DA a semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Cei de la PAS susține în continuare că va lua o decizie privind acest subiect la Consiliul Național Politic al formațiunii de sâmbăta aceasta.

„Noi suntem un partid matur. Nu ne jucăm de-a guvernarea. Vrem să putem numi alt Guvern și să nu repetăm cazul moțiunii Dumbrăveanu”, ne-a declarat Sergiu Litvinenco de la PAS.

Deputații Platformei DA au semnat în această dimineață textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Despre acest lucru aceștia au informat printr-un video plasat pe pagina de Facebook a Platformei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.