Acasă Politic Partidul Schimbării, despre incidentul Tofilat-Cosovan: Violența este inadmisibilă, dar legislația asigură dreptul...

Partidul Schimbării, despre incidentul Tofilat-Cosovan: Violența este inadmisibilă, dar legislația asigură dreptul la legitima apărare

0

Partidul Scimbării, al cărui vicepreședinte este Sergiu Tofilat, vine cu o reacție la incidentul din seara zilei de marți, 20 iulie, din cadrul platoului de la JurnalTV.

Potrivit unui anunț de presă al formațiunii, subiectul a fost discutat la nivel de Birou Politic Permanent Național al partidului care regretă incidentul din platoul Jurnal TV.

Considerăm inadmisibilă provocarea și aplicarea violenței în orice formă. Cu toate că legislația asigură dreptul la legitima apărare, considerăm că în orice situație, în special în cazul unor evenimente și prestații publice, formatorii de opinie trebuie să evite aplicarea violenței fizice și utilizarea limbajului agresiv”, se arată în mesaj.

Amintim că Sergiu Tofilat, expert în energetică și vicepreședinte al Partidului Schimbării, l-a lovit cu pumnii în față și l-a dat cu capul de scaun pe fostul viceministru MAI, Ghenadie Cosovan. Totul a pornit după ce utimul a vărsat peste Tofilat un pahar cu apă în timpul unei emisiuni la postul de televiziune JurnalTV, pentru că l-ar fi numit „lepădătură”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.