Acasă Politic Partidul Politic „ȘOR” este dispus să susțină orice inițiativă pentru demiterea guvernului...

Partidul Politic „ȘOR” este dispus să susțină orice inițiativă pentru demiterea guvernului Chicu

0

Partidul Politic „ȘOR” a anunțat că este dispus să susțină orice inițiativă pentru demiterea guvernului Chicu.

„Partidul „ȘOR” a chemat opoziție să se consolideze pentru formarea unui nou Cabinet de Miniștri, precizând însă că nu intenționează să formeze coaliții sau alianțe majoritare. Partidul „ȘOR” susține că Moldova traversează cea complicată perioadă de la declararea independenței, țara se află în pragul falimentului, iar viitorul țării este pus în pericol. În loc să soluționeze problemele actuale ale cetățenilor, guvernul se ocupă de organizarea campaniei preelectorale a lui Igor Dodon”, se spune într-un comunicat de presă.

Totodată, formațiunea politică cheamă opoziția să-și conjuge eforturile pentru a exprima vot de neîncredere „acestui guvern periculos”, dar subliniază că nu planifică crearea unor coaliții și alianțe, deoarece partidele parlamentare au platforme politice diferite.

„Partidul „ȘOR” și-a anunțat disponibilitatea de a susține învestirea unui nou Cabinet de Miniștri, care va lucra pentru binele oamenilor, iar formațiunea se angajează să susțină proiectele de legi îndreptate spre îmbunătățirea vieții oamenilor. A venit timpul când toți trebuie să uităm divergențele și dezbaterile politice și să ne unim eforturile pentru un scop comun – salvarea Republicii Moldova”, se mai spune în comunicat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.