Acasă Politic Partidul Democrat din Moldova anunță că este în căutarea unui nou sediu

Partidul Democrat din Moldova anunță că este în căutarea unui nou sediu

0

Alexandru Jizdan de la PDM a declarat că democrații au rămas fără sediul din strada Tighina, din centrul capitalei. Acum, aceștia sunt în căutarea unui nou oficiu. Subiectul a fost discutat la emisiunea „În centrul atenţiei” de la Publika TV, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.md.

„Oficiul este deja dat în chirie unei companii. Suntem în căutarea unui alt sediu. Noi am anunţat toţi membrii să se odihnească pe parcursul lunii august, iar în această perioadă ne vom găsi un nou sediu. În luna septembrie, vom reveni la muncă”, a precizat secretarul general al partidului.

Tot pentru Publika TV, preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, care deţine imobilul de pe strada Tighina, unde se afla până acum sediul formaţiunii, a explicat că această clădire a fost oferită gratuit partidului timp de doi ani, iar întreţinerea lui costă scump. 

În aceste condiţii, edificiul a fost dat în chirie unei companii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.