Acasă Social Parteneriatul Strategic cu Republica Moldova, pe agenda Consiliului Suprem de Apărare a...

Parteneriatul Strategic cu Republica Moldova, pe agenda Consiliului Suprem de Apărare a României

0

Oportunitățile oferite de noul context geopolitic pentru consolidarea Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova, dar și asigurarea ireversibilității parcursului european urmează să fie discutate la ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, convocată de președintele României, Klaus Iohannis, pentru 19 septembrie, transmite IPN.

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a României urmează să discute și Planul Național de Implementare a Pactului Civil în domeniul Politicii de Securitate și Apărare Comună. La fel, urmează să fie abordat și Planul de înzestrare a Armatei României 2025-2034.

Un subiect pe agenda Consiliului de la București este stadiul și perspectivele conflictului din Ucraina în urma agresiunii ilegale și nejustificate a Federației Ruse, dar și implicațiile pentru România.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.