Acasă Politic Parlamentul se întruneşte în şedinţă plenară

Parlamentul se întruneşte în şedinţă plenară

0

Parlamentul se va întruni în ședință plenară joi, 14 octombrie, de Hramul Chișinăului. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de astăzi, ordinea de zi a acesteia.

Astfel, deputații vor rectifica, în lectura a II-a, Legea bugetului de stat pentru anul curent, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat și Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală.

Totodată, în lectură finală va fi examinată modificarea Codului muncii al Republicii Moldova, precum și ratificarea Acordului de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare privind Proiectul ”Răspuns de Urgență la COVID-19 – finanțare adițională” și a Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.

De asemenea, parlamentarii vor dezbate mai multe proiecte în prima lectură.

Ședința plenară va începe la ora 11:00.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.