Acasă Social Pacienții cu forme ușoare de COVID-19 vor fi tratați la domiciliu? Anunțul...

Pacienții cu forme ușoare de COVID-19 vor fi tratați la domiciliu? Anunțul făcut de prim-ministrul țării

0

Republica Moldova ar putea aplica tactica altor state, astfel încât pacienții cu forme ușoare de COVID-19 să fie tratați la domiciliu. Despre aceasta a vorbit premierul Ion Chicu, după ședința conducerii de vârf.

Potrivit prim-ministrului, astfel va scădea presiunea asupra medicilor din spitale.

„S-ar putea să trecem la experiența altor state din lume, în care pacienții cu forme ușoare de COVID-19 să fie tratați acasă. Cunoașteți că în Europa formele ușoare nu se tratează în spital”, a declarant Ion Chicu.

Chiar și așa, persoanele cu boli cronice vor fi o excepție, a mai precizat premierul la briefingul de dimineață.

„Chiar dacă acestea vor avea o formă ușoară a coronavirusului, vor fi internate. La fel se va întâmpla și în cazul celor care nu au acasă condiții de autoizolare”, a adăugat funcționarul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.