Acasă Social Ordin FALS, „semnat” de Perciun, distribuit pe rețelele de socializare. Ministrul: Prostii...

Ordin FALS, „semnat” de Perciun, distribuit pe rețelele de socializare. Ministrul: Prostii promovate de propaganda rusă

0

Un ordin fals, ”semnat” de Dan Perciun, a fost distribuit în ultimele zile pe rețelele de socializare și expediat cetățenilor prin intermediul poștei electronice. Conform „documentelui”, în școli ar urma să aibă loc ore despre genurile non-binare și să se creeze camere de baie pentru persoanele care nu cred că aparțin unuia dintre sexele recunoscute, scrie bani.md.

Ministrul Educației a publicat imediat o infirmare. Conform lui, scrisoarea ar fi distribuită de către exponenții propagandei ruse, pentru a periclita parcursul european al Moldovei, inclusiv în contextul perioadei electorale din țara noastră și referendumului privind aderarea la Uniunea Europeană.

„Multă lume a primit azi, pe poșta electronică, un „ordin” trucat, menit să valideze tot felul de prostii pe care le promovează propaganda rusească și agenții lor de influență din țară privind integrarea europeană. În această lună este esențial să fim vigilenți și să nu ne lăsăm manipulați de cei care vor răul Republicii Moldova.

Avem de pus țara la adăpost în Uniunea Europeană, cu perseverență și determinare. Sistemul educațional, elevii, cadrele didactice vor avea enorm de câștigat de pe urma investițiilor europene în modernizarea școlilor, grădinițelor și universităților noastre. Esențial este să ne determinăm prin vot că mergem în această direcție și să depunem împreună toate eforturile ca să grăbim acest proces”, susține Dan Perciun.

Amintim că, anterior, purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse, Maria Zaharova, alături de Marina Tauber și Evghenia Guțul, afirma că dacă moldovenii nu vor vota „cum trebuie”, copii le vor fi luați din familie, iar băieții vor fi transformați în fete.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.