Acasă Social Opt vieți curmate în doar 24 de ore. Bilanțul victimelor COVID-19 a...

Opt vieți curmate în doar 24 de ore. Bilanțul victimelor COVID-19 a ajuns la 323

0

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova informează despre încă 6 decese provocate de infecția COVID-19, astfel, în ultimele 24 de ore, 8 moldoveni au pierdut lupta cu temutul coronavirus.

Deces 318: Bărbat de 70 ani, din raionul Sîngerei. Internat la data de 29 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, edem cerbral, insuficiență poliorganică.

Deces 319: Femeie de 63 ani, din mun. Chișinău. Internată în stare gravă, la data de 4 iunie, la Spitalul Clinic din Bălți. Comorbidități: boală cronică renală, nefropatie și glomerulopatie diabetică, anemie cronică.

Deces 320: Bărbat de 66 ani, din raionul Sîngerei. Internat la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardio-respiratorie acută, infarct miocardic vechi, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Deces 321: Bărbat de 70 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 23 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 322: Femeie 51 de ani, din Comrat. Internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 323: Femeie de 59 ani, din mun. Bălți. Internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate gr. III, edem cerebral.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.