Acasă Extern Omorul dentistei moldovence: Noi percheziții acasă la suspect și la rude

Omorul dentistei moldovence: Noi percheziții acasă la suspect și la rude

0

Noi percheziții au loc astăzi, 25 iulie, în cazul crimei de la Brăila, România, unde o dentistă a fost ucisă în propriul cabinet. Anchetatorii au descins încă de la prima oră în casa principalului suspect, acum arestat, dar și în locuințele a două dintre rudele sale. Surse apropiate de anchetă spun că polițiștii caută noi probe.

Anchetatorii care se ocupă de cazul crimei din Brăila de săptămâna trecută speră să găsească măcar o parte din hainele pe care le purta suspectul în ziua în care a fost ucisă doctorița, scrie digi24.ro.

Ei speră să recupereze și arma crimei, care nu a fost găsită până acum. Anchetatorii cred, pe baza necropsiei, că ar fi vorba despre un cuțit.

Ei caută acum, atât la locuința suspectului, cât și în casa mamei sale și a soacrei acestuia, noi dovezi care ar putea ajuta la deslușirea cazului. Până acum, pe baza imaginilor ridicate de pe mai multe camere de supraveghere, a fost refăcut traseul criminalului.

Anchetatorii spun că acesta a luat măsuri pentru a-și ascunde urmele – a mers în zigzag pe străzile din Brăila și a făcut chiar un drum până la Galați, în încercarea de a-și construi un alibi, și și-a schimbat hainele de mai multe ori. Imaginile de pe camerele de supraveghere din oraș au surprins momentul în care bărbatul intră în cabinetul doctoriței și, 33 de secunde mai târziu, pleacă de acolo.

Polițiștii au descoperit însă că după câteva minute s-a întors la locul crimei și a încuiat ușa, pentru a întârzia cât mai mult momentul descoperirii cadavrului. Anchetatorii nu au descoperit până acum nici mobilul crimei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.