Acasă Social UPDATE// Omor cu sânge rece! Un bărbat din Măgurele, raionul Ungheni găsit...

UPDATE// Omor cu sânge rece! Un bărbat din Măgurele, raionul Ungheni găsit mort în propria casă. Oamenii legii au reținut un suspect

0

UPDATE// Ofițerul de presă al IP Ungheni a venit cu noi detalii pentru SafeNews.md.

În cadrul cercetării la fața locului la examinarea exterioara a cadavrului au fost depistate plăgi și echimoze în regiunea capului. Victima locuia de una singură, anterior judecat, făcea abuz de băuturi alcoolice. Cadavrul persoanei decedate a fost transportat la examinarea medico-legală la Secția medico-legală Călărași. În cadrul măsurilor întreprinse pe urme fierbinți, fiind audiați mai mulți martori din anturajul victimei decedate, a fost stabilit făptuitorul acestei infracțiuni care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 55 ani din r-nul Sângerei, anterior judecat pe infracțiuni de furt, care în seara zilei de 07.05.2020 a consumat împreună cu victima băuturi alcoolice. Totodată de la persoana bănuită au fost ridicate hainele cu care a fost îmbrăcat, pe care s-au depistat pete de culoare brun-roșietic asemănătoare cu sângele. Ultimul a refuzat de a da careva declarații” a declarat ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

Pe cazul dat a fost pornit urmărirea penală pe cauză penală în baza elementelor infracțiunii prevăzute de art. 145 alin. (1) Cod Penal. La moment se petrec acțiuni de urmărire penală, iar banuitul urmează a fi reținut penal în baza art.165-166 Cod procedură penală.

Știrea inițială!

Cadavrul unui bărbat de 49 de ani, a fost descoperit în dimineața acestei zile. Este vorba despre o persoană din satul Măgurele, raionul Ungheni, informează SafeNews.md, cu referire la surse din organul de anchetă.

Potrivit informațiilor preliminare, trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 08:30, în casa victimei, cu semne vizibile de moarte violentă.

În urma examinării primelor circumstanțe, ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni suspectează o persoană în vârstă de 55 de ani.

Bănuitul urmează a fi reținut în cel mai scurt timp.

După stabilirea tuturor circumstanțelor producerii crimei, Inspectoratul de Poliție Ungheni urmează să inițieze o cauză penală.

Alte circumstanțe se stabilesc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.