Acasă Justiţie Om de afaceri, trimis în judecată pentru tentativă de contrabandă cu valută

Om de afaceri, trimis în judecată pentru tentativă de contrabandă cu valută

0

Directorul unei companii imobiliare va compărea pe banca acuzaților pentru tentativă de contrabandă cu valută, estimată la peste 1,7 milioane de lei. Dosarul de învinuire al acestuia a fost finalizat și expediat în judecată.

Potrivit Procuraturii Generale, pe 11 noiembrie, inculpatul a încercat să scoată, prin contrabandă, din Republica Moldova suma de 84.450 euro, însă a fost deconspirat de către inspectorii vamali ai Postului Vamal Leușeni.

Bărbatul a fost audiat de procurori, dar a refuzat să dea declarații, făcând uz de acest drept procesual.

Totodată, în cadrul acțiunilor de urmărire penală mijloacele valutare depistate au fost indisponibilizate prin aplicarea sechestrului, cu dispunerea lor pe contul Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale a CNA.

Inculpatul este cercetat în stare de libertate, având interdicția de a părăsi țara.

La fel, Procuratura raionului Hâncești a finalizat și expediat în judecată dosarul de învinuire a acestuia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.