Acasă Politic Olesea Stamate, către Igor Dodon: „Chemați un guvern «incompetent» să scoată țara...

Olesea Stamate, către Igor Dodon: „Chemați un guvern «incompetent» să scoată țara din criza de sănătate și cea economică?”

0

Vicepreședinta Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Olesea Stamate, a venit cu o reacție la declarațiile președintelui Igor Dodon precum că ar susține un guvern în care un rol mai important sa-l aibă PAS și PPDA. Reacția a fost publicată pe pagina de Facebook a fostei ministre a justiției criticată mult de PSRM pentru reforma justiției.

„Ap cum, domn Președinte, după ce guvernul Sandu a fost demis de dumneavoastră fiind calificat drept incompetent, acum tot pe acesta (într-o formulă sau alta) îl invitați să scoată țara din criza de sănătate și cea economică? Ați făcut o gaură în buget de cca 20 miliarde, ați lăsat antreprenorii să falimenteze, ați lăsat să moară medici, căci nu le-ați acordat protecția necesară, Moldova a ajuns unica țară din lume la care s-a început «valul 2» (de prostie a guvernării actuale, nu de Covid, însă)”, scrie Stamate în postare.

Amintim că după ce, ieri, a pierdut majoritatea parlamentară, președintele Igor Dodon a decis să schimbe macazul. Într-o postare de pe pagina sa de facebook, Dodon declară că este gata să susțină o nouă formulă guvernamentală, în care PAS și DA să aibă un rol mai important.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.