Acasă Justiţie Ofițer de investigații reținut de SPIA, după ce ar fi luat mită...

Ofițer de investigații reținut de SPIA, după ce ar fi luat mită de mii de euro

0

Două persoane, dintre care un ofițer de investigații din cadrul IP Botanica, au fost reținute vineri, 22 mai, fiind bănuiți într-un dosar de corupție. Astăzi instanța a eliberat mandate de arest la domiciliu pe numele acestora.

Surse din cadrul MAI ne-au comunicat că ofițerii din cadrul SPIA l-au reținut pe ofițerul de investigații și un intermediar în timp ce primea 1000 de euro din suma de 6000 pe care ar fi cerut-o pentru a nu documenta o escrocherie. 

Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar astăzi, după ce și-au recunoscut vina, s-au ales cu mandate de arest la domiciliu pentru 30 de zile.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.