Acasă Social Oficial: 63,1% din angajații MAI au fost imunizați anti-COVID-19

Oficial: 63,1% din angajații MAI au fost imunizați anti-COVID-19

0

63,1% din angajații Ministerului Afacerilor Interne au fost imunizați până acum cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19. Potrivit MAI, în ultimele 2 luni rata de acoperire vaccinală a angajaților Ministerului Afacerilor Interne a crescut considerabi.

Dacă la sfârșitul lunii iulie a anului curent MAI înregistra doar 20,8% de angajați vaccinați, astăzi instituția are peste 63,1% angajați imunizați cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

În acest sens, Ministerul Afacerilor Interne îi îndeamnă și pe ceilalți angajați să se imunizeze.

„Vă provocăm, dar și vă motivăm prin propriul exemplu să vă vaccinați împotriva COVID-19. Dacă nu avem încredere în medici când ne îmbolnăvim, atunci în cine?

Îi îndemnăm și pe ceilalți colegi care nu au reușit încă să se imunizeze – Vaccinați-vă! Protejați-vă atât pe dumneavoastră, cât și pe cei din jur! Doar așa vom putea trăi în siguranță atât la serviciu, cât și acasă”, se arată în comunicatul MAI.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.